Koronavírus 2.0

2020.11.10.

Fontos közlemény telephelyünk év végi működéséről a vírus ideje alatt

Kedves Vásárlóink!

Sajnos elérkezettnek látjuk az időt, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt mi is újra szigorítsunk telephelyünk működésével kapcsolatban vásárlóink, kollégáink, szeretteink védelmének érdekében.

A már meglévő protokollunk mellett 2020. november 11-től új intézkedéseink a következők:

Nyitvatartási időnk módosul, hétköznap 9-13 óráig várjuk KIZÁRÓLAG ÁRUÁTVÉTELRE érkező vásárlóinkat, hétvégén továbbra is zárva tartunk.

Áruátvételt kétféle módon tudunk biztosítani a járvány időszakban:
1. Telephelyünk targoncával való felpakolást biztosít az arra megfelelő autóra!  Zárt dobozos autóba, keretes utánfutóba, személyautóba nem tudunk segíteni bepakolni.
2. Amennyiben kézi pakolásra kerülne sor, kérjük minimum két emberrel érkezzenek, akik végezni fogják a felpakolást, jelen helyzetben cégünk nem tud segíteni a kézi rakodásban.

A MASZKHASZNÁLAT TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ A TELEPHELY TELJES TERÜLETÉN, AZ IRODÁBAN ÉS KINT IS. ENNEK HIÁNYÁBAN A TELEPHELYÜNKRE VALÓ BELÉPÉST MEGTAGADJUK. KÉRJÜK A 1,5 MÉTERES VÉDŐTÁVOLSÁG MEGTARTÁSÁT A SZABADBAN IS!

Ajánlatot és rendelést jelenleg kizárólag emailben tudunk kezelni. Telefonon és emailben szívesen segítünk mindenben, de sajnos a személyes ajánlatadást/rendelést nem tudjuk tovább vállalni.
A gyártás, a kiszállítás, illetve a telephelyi átvétel a fenti feltételek mellett akadálymentesen működik, határidőink sem változtak.

Értékesítő kollégáink továbbra is rendelkezésre állnak, kérjük használják alábbi elérhetőségeink bármelyikét:

06-70/429-6666
06-70/413-5017

info@tetolemez.hu
balazs@tetolemez.hu

Köszönjük együttműködésüket, vigyázzanak magukra!

tetolemez.hu csapata