Szögletes ereszcsatorna

Bevezető

Kategória: Ereszcsatorna

A Galeco Stal 2 szögletes rendszer minden eleme így ereszcsatronája és lefolyócsöve is szögletes. A lefolyók épület homlokzatán kívüli elhelyezése modern, „minimál” stílust kölcsönöz az épületnek.

Garancia: színes 25 év

Minimális rendelési összeg: 80.000 Ft.

Megértésüket köszönjük!
 

 

Árak

25/76
Színes acél 2.490 Ft + ÁFA Rendelésre

Információ

Alapanyag:
A szögletes ereszcsatornák tűzihorganyozott alapanyagból – amelyre vegyi tisztítás és passziválás után több rétegben korrózióvédő és szerves dekorációs bevonatot visznek fel – készülnek. A lemezvastagság 0,6 mm, a szerves réteg pedig 50 μm vastagságú poliuretán – olyan anyag, amely igen ellenálló az időjárási tényezőkkel, ill. a mechanikai sérülésekkel és a szín kifakulását okozó UV- sugárzással szemben. 

A piacon eddig egyedülálló módon az ereszcsatornákat és a lefolyócsöveket védőfólia  alkalmazásával védjük az esetleges sérülésektől. A csöveket belső korcolással gyártjuk, amelynek köszönhetően a sérülés veszélye tovább csökken.

Színválaszték:

Csokibarna szín jelenleg nem elérhető!

Elemek leírása:

Ereszcsatorna - 2490 Ft+áfa/fm.
A szögletes rendszer csatornáját célszerűen úgy terveztük meg, hogy az nagy hatékonysággal vezesse el az esővizet. Nagy mélysége (92 mm) és megfelelő profilja még zuhogó eső esetén is biztosítja a víz hatékony elvezetését a tetőhéjról, a túlfolyás kockázata nélkül. Az ereszcsatorna csak 4 m standard hosszban elérhető.

Belső szeglet / Külső szeglet - 4800 Ft+áfa/db.
A szegletek biztosítják az ereszcsatornák esztétikus és funkcionális összekötését az épület sarkain. Választékunkban 90°-os standard külső és belső szegletek szerepelnek, de megtalálható a 135°-os változat is (egyedi ár, kérjük vegy fel a kapcsolatot értékesítőinkkel).

Csatornatoldó gumitömítéssel - 4400 Ft+áfa/db.
Az egyes csatornaszakaszokat vagy a csatornát a szeglettel az erre a célra készített csatornatoldóval kötjük össze. Az INGURI rendszerben kapcsos toldóelemet (kattanó szerkezettel) használunk, ami erős, tartós kötést ad, és gyorsan, egyszerűen szerelhető. A csatornatoldó standard tartozéka a tömítés, ami biztosítja a kötés tömítettségét. Az elem ugyanolyan színű lemezből készül, mint a rendszer többi eleme, ez esztétikus kinézetet biztosít.

Véglemez balos/jobbos - 1260 Ft+áfa/db.
Ez az elem az ereszcsatorna végének a lezárására szolgál és járulékosan tömítő gumit is tartalmaz.

Betorkolócsonk - 3860 Ft+áfa/db.
A betorkolócsonk fogadja a vizet az ereszcsatornából, és vezeti be a lefolyócsőbe. Ennek az elemnek a kialakítása és megfelelő szerelése nagymértékben befolyásolja az egész vízelvezető rendszer funkcionalitását. Az INGURI rendszer betorkolócsonkja nagyon jól illeszkedik a többi elemhez, ami tömített és megbízható szerelést tesz lehetővé.

Csőkönyök, csőív - 2880 Ft+áfa/db.
A csőkönyök biztosítja a csatornarendszer hozzáillesztését a tetőhéj és a homlokzat alakjához.
A csőkönyök hajlásszöge 63°, átmérője pedig fi = 87 mm.

Lefolyócső - 2520 Ft+áfa/fm
A szögletes rendszerben használt lefolyócsövek fix standard hosszuk 3 m.
Feladatuk a víz levezetése a homlokzat mentén. Rögzítésük erre a célra szolgáló csőbilincsekkel történik, ezek biztosítják a csövek megfelelő távolságát az épület falától.

Karmantyú - 3120 Ft+áfa/db.
A karmantyú a lefolyócsövek összekötésére szolgál. Gondos kivitele biztosítja, hogy a kötési helyen ne szivárogjon a víz.

Kompakt csőbilincs - 1540 Ft+áfa/db.
Dűbel talppal lemezfalhoz

Csőbilincs dűbellel + menetes szárral -  
Négy különböző hosszúságú dűbelt +menetes szárat  kínálunk a csőbilincsekhez:

  • 140 mm - 1170 Ft+áfa/db.
  • 180 mm - 1230 Ft+áfa/db.
  • 220 mm - 1290 Ft+áfa/db.
  • 250 mm - 1290 Ft+áfa/db.

Csatornavas hosszú szárral -
Az ereszcsatornavasak nagyon fontos elemei a ereszcsatorna rendszernek. A minőség és a tartósság határozza meg a rendszer élettartamát és megfelelő működését. 1 féle hosszúságban kínálunk csatornavasat:

  • 250 mm - 880 Ft+áfa/db.

Kompakt csatornavas - 880 Ft+áfa/db.
Ezt a fajta csatornavasat homlokdeszkára való szereléshez ajánljuk.
 

Színek

Árajánlat kérés

Kérjük, hogy minél részletesebben írja le a kérését, hogy a lehető legpontosabban tudjunk válaszolni.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.