Zet Look modulos cserepeslemez

Bevezető

Kategória: Cserepeslemez

A Zet®look moduláris cserepeslemez kivételes esztétikáját a tetőfelületen látható csavarok teljes kiiktatása emeli ki. A továbbfejlesztett, de emellett egyszerű kivitelezésű beszerelési rendszernek köszönhetően a csavarokat a cserepeslemez táblák alá rejtették. Ennek hatására egy vonzó, szimmetrikus mintázatú tetőfedést kapunk, amelynek harmóniáját egy rögzítő elem sem zavarja meg.

Elérhető TK színek: TK 23, TK 31, TK 33.
Elérhető Herculit színek: HC 3009, HC 7016, HC, 8004, HC 8017, HC 9005.

1 db modul hosszúsága: 700 mm!

Árak

1-263 db között 264 db fölött
MAT 35 Standard [TK] 3.050 Ft + ÁFA Rendelésre 2.890 Ft + ÁFA Rendelésre
HERCULIT® [HC] 3.050 Ft + ÁFA Rendelésre 2.890 Ft + ÁFA Rendelésre

Információ

ZET LOOK szerelési videó:

Emellett a Zet®look moduláris cserepeslemez megőrzi Zet®roof modellből megismert tulajdonságokat:

  • magas bordázás „Z” típusú bordázattal (jogilag védett megoldás) amelynek köszönhetően a tetőfedés vizuálisan hagyományos kerámia cserépre hasonlít
  • modulok között mély árnyékok kialakulását eredményező „Z” típusú bordázat. Azt eredményezi, hogy a tetőfedés minden fényviszonyban egyedi, dinamikus formát mutat.
  • szimmetrikus formájának köszönhetően a kivitelező szabadon dönthet a beszerelés irányáról. A táblák szimmetrikussága lehetővé teszi továbbá a „tolódás” szerű beszerelést, ahol az egyes táblasorok el vannak tolódva egymáshoz képest
  • a modulos forma és a kompakt méret hatékony megoldásokat biztosít a termék szállítása, raktározása és az építési munka szervezése terén
  • a dedikált tartozékok alkalmazásával egy tökéletesen kidolgozott tetőrendszert kap
Teljes szélesség: 1212 mm
Hasznos fedőszélesség: 1150 mm
Modul hosszúság: 350 mm
Lemez hosszúsága: 700 mm
Lemez vastagsága: 0,5 mm
Profil magassága: 50 mm
Súly: 3,9 kg/db
Választható bevonat: TK matt, Herculit

 

 

 

A Zet® look moduláris cserepeslemez tábla beszerelése perforációs rendszeren alapul, az elhajlított elemek tetőléc felületére rögzítésével. Ezért az átfedőrész (a következő tábla alá rejtett) meg lett hosszabbítva a Zet® roof verzióhoz képest.

A ZET Look cserepeslemez felszereléséhez indító elem felszerelése szükséges az eresz vonalában.
1 táblához 5 db szükséges, melynek ára 150 Ft+áfa/db.

ZET LOOK - rejtett csavarzás                                             ZET ROOF - látszó rögzítés

Hosszanti csatlakozás:

 

 

1 db lemez hasznos mérete 0,805m2 (1150mm x 700mm)

 

Szállítás és szerelés:

A Zet® moduláris cseréplemezt vissza nem váltható raklapokon szállítjuk. A tető szállításához nem szükséges kifejezetten erre szakosodó szállító. Egy raklapon 264 lap található, azaz a borítás 212,5 effektív négyzetmétere.

A könnyű modulok lehetővé teszik a szerelőmunkálatok helyszínére való szállítást is (pl.: lépcsőházon keresztül), melyet egy személy is elvégezhet, szakberendezés nélkül.

 

 

Figyelembe véve a lapok szerkezetét („Z” típusú borda) nem szabad a lapokat a csomagolásból közvetlenül felfelé emelve kivenni.

Mielőtt felemelné a lapot, pár centiméterrel enyhén nyomja előre, annak érdekében, hogy az alatta lévő lap felülete ne sérüljön – lásd az alábbi rajzot.

 

 

 

A moduláris Zet® fém cseréplemez egy szimmetrikus profil, emiatt bármilyen irányban szerelhető  - jobbról és balról is. A szerelés oldalának kiválasztásakor érvényesíthet esztétikai szempontokat is.

Tartsa meg a felületek egymástól való, 350 mm-es távolságát!

 

 

 

 

A Zet®  moduláris cseréplemez megfelelő szerelési módszere, az, hogy a lapok egyes sorai el legyenek tolódva egymáshoz képest. Ez egy lehetséges megoldás a lapok szimmetrikusságának köszönhetően. A lapok ilyen elrendezésének az az előnye, hogy a négy lap szélei nem érintkeznek. Ezen kívül a hosszanti összeillesztés vonalai nem szerepelnek ugyanezeken a helyeken, ami növeli a borítás esztétikáját.

A moduláris ZET® fém cseréplemez egy szimmetrikus profil, emiatt bármilyen irányban szerelhető – jobbról és balról is. A szerelés oldalának kiválasztásakor érvényesíthet esztétikai szempontokat is.

Tartsa be a lécek közti 350mm távolságot. Helyesen a lapokat a diagramon feltüntetett sorrendben rakja le (pl. jobb oldalról kezdődő szerelésnél). A ZET® moduláris cserepes lemez helyes szerelési módja, hogy a lapokat kötésbe rakjuk. Ez azért is lehetséges ,mert a forma szimmetrikus.
A lapok ilyen módon való felhelyezésének előnye, hogy a lapok szélei nem egy helyen érintkeznek. Ezen túlmenően a hosszanti összeillesztés vonalai nem ugyanazon síkban lesznek, ami növeli a héjazat esztétikáját (A ZET®Look és ZET®Roof típusok szerelésére vonatkozik).

 

Színek

MAT 35 Standard [TK]

MAT 35 Standard [TK]

Jótállási időszak: 15 év*

* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.

TK 11
TK 23
TK 27
TK 28
TK 31
TK 32
TK 33
TK 750
HERCULIT® [HC]

HERCULIT® [HC]

Jótállási időszak: legfeljebb 30 év*

* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.

RAL 3009
RAL 7043
RAL 8004
RAL 8017
RAL 9005

Árajánlat kérés

Kérjük, hogy minél részletesebben írja le a kérését, hogy a lehető legpontosabban tudjunk válaszolni.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.