Hírek

Hírek

június 2022

Bizonytalan helyzet – áremelkedés

A jelenlegi gazdasági helyzet, az alapanyagok folyamatos drágulása, valamint az euró árfolyamának napi szintű változása miatt a következő hetekben sajnos egyik gyártó sem tudja garantálni az árakat, és azt sem tudják megjósolni, hogy milyen gyakran lesznek kénytelenek növelni a kínálatukban szereplő termékek árait.

Ezért a Steel Profile és Design Kft. fenntartja a jogot, hogy bármikor módosíthatja a termékkínálatában lévő árakat.

december 2021

Új telephelyre költöztünk

Cégünk 2021.03.29. hétfőtől egy vadonatúj telephelyre költözött, ahol Pest megye egyik legnagyobb cserepeslemez, trapézlemez, famintás kerítéslemez, kerítésléc és szendvicspanel raktárkészletével várja kedves vásárlóit.

Új címünk: 2120 Dunakeszi, Berek utca 10.

tetőlemez.hu dunakeszi telephely

Otthonteremtési Program 2021

Kérjen ajánlatot még ma!

2021. február 1-én kezdődhet az új otthonteremtési program keretén belül a felújítási támogatások igénylése.

Ha Ön lakossági vásárlónk, kérjen ajánlatot tőlünk és egyeztesse azt kivitelezőjével.

Amennyiben Ön kivitelezőként dolgozik, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megfelelő ajánlattal szolgálhasson azon emberek számára akik igénybe veszik ezt a támogatási forrást! 

Értékesítőink elérhetőségéhez kattintson ide!

A feltételekről bővebben tudnak tájékozódni a következő oldalon:
https://csalad.hu/otthonteremtesi-program/hirek
 

A lényeget kiemeltük:

  • Minden anyagbeszerzést és munkadíjat számlával kell igazolni, és a munkálatok elvégzéséhez szerződést kell kötni a szakemberekkel. Fele-fele arányban számolható el az anyagköltség és a munkadíj az állami támogatás igénybevételénél. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy egy másfél milliós munkadíj elszámolásához legalább ugyanennyi anyagköltség számlával való alátámasztására van szükség.
  • A következőkre igényelhető: kerítés építése, tető cseréje, felújítása, szigetelése, terasz, előtető építése, gépjárműtároló építése vagy nyitott gépkocsi beálló kialakítása, a lakással azonos ingatlan-nyilvántartási helyrajzi számon található épület, nem lakás céljára szolgáló helyiség (így különösen: nyári konyha, mosókonyha, tároló) felújítása...

Helló régi és új látogatóink!

Elindult megújult honlapunk, ahol teljes kínálatunkból válogathat. Összeállíthatja, listára teheti a kívánt termékeket és kérhet egyedi ajánlatot.

A weboldalon automatikusan számolt ajánlatokban még előfordulhatnak hibák, ezért szíves elnézésüket kérjük, a hibajavítás folyamatban van.

Köszönjük megértésüket. 

június 2020