fit volt főkép
LAMBDA_20_DJI_0117-2-2
LAMBDA_20_DJI_0194
Lambda szerelés
Lambda szerelés 2
lambda házon
lambda fit 1
lambda fit 2
lambda fit 3

Napelemes modulásris előkorcolt tetőlemez – Lambda FIT VOLT

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címke:

Leírás

INTEGRÁLT FOTOVOLTAIKUS TETŐ

A SOLROOF egy innovatív rendszer, amelyet a tiszta energia iránti növekvő igényre válaszolva fejlesztettek ki. Ez egy teljes fotovoltaikus rendszer, amely teljes mértékben integrált az acél tetőszerkezettel.

 

MŰSZAKI ADATOK

 

ESZTÉTIKA KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL, ÖSSZHANGBAN A TERMÉSZETTEL

INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁVAL ÉS KÖNNYŰ, INTEGRÁLT FOTOVOLTAIKUS PANELEKKEL KOMBINÁLVA

Az esztétikát innovatív technológiával és a SOLROOF integrált fotovoltaikus panelek könnyedségével egyesítették. A FIT VOLT integrált fotovoltaikus
paneleket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a FIT moduláris tetőfedéséhez. A panelekhez használt XCarb acél, valamint más anyagok hatékonyan újrahasznosításra kerülnek, ezáltal második életet megadva a későbbi termékeknek.

 

A KÉNYELEM AZ EGYSZERŰSÉGBEN REJLIK

EGYÉRTELMŰ HASZNÁLATI FELTÉTELEK AZ ALL-IN-ONE-NAK KÖSZÖNHETŐEN

Egy rendszer: A SOLROOF átfogó fotovoltaikus rendszer integrált FIT VOLT fotovoltaikus paneleket, FIT moduláris tetőpaneleket, optimalizálókat és SolarEdge rendszerelemeket tartalmaz.
Egy szerelés: A FIT VOLT és a FIT panelek moduláris felépítésének köszönhetően a szerelés gyors, és azt az erre feljogosított tetőfedők végzik.
Egy garancia Az integrált SOLROOF megoldásnak köszönhetően a tető egyetlen gyártói garancia hatálya alá tartozik.
Egy szerviz: Vészhelyzetekben a szervizelést minősített tetőfedőink végzik, anélkül, hogy Önnek az egyes fázisokban felmerült szerelési hibákért felelős kivitelezőket azonosítani kellene.

INNOVÁCIÓK, AMELYEK MAXIMALIZÁLJÁK A TELJESÍTMÉNYT, A KÉNYELMET ÉS A BIZTONSÁGOT

A SOLROOF KIFEJLESZTÉSE SORÁN A LEGFONTOSABB CÉLUNK AZ VOLT, HOGY BIZTOSÍTSUK A RENDSZER MAXIMÁLIS MŰKÖDÉSI TELJESÍTMÉNYÉT.

A SolarEdge optimalizálóknak köszönhetően a panel maximális teljesítményét élvezheti, függetlenül a beeső árnyéktól vagy a szennyeződésektől, amelyek a hagyományos fotovoltaikus panelek esetében csökkentik az egész rendszer teljesítményét. A Safe DC™ funkció minimalizálja a túlfeszültségek okozta kockázatokat, és csökkenti a panelek üzemi hőmérsékletét, meghosszabbítva azok élettartamát. A szereléssel kapcsolatos összes kábelezés a tetőfedés alatt, erre a célra kialakított acélprofilban található. Az optimalizálókat a tető szélére szereljük, hogy könnyen hozzáférhetők legyenek.

 

ÜZEMELTETÉSI KÉNYELEM

INTUITÍV SOLROOF MENEDZSMENT ALKALMAZÁS

 

A FOTOVOLTAIKUS TETŐ ELŐNYEI

A FIT VOLT ÉS A FIT VOLT KOMBINÁCIÓJÁNAK ESZTÉTIKÁJA

A FIT VOLT-ot a tetőfedők számára fejlesztették ki. A hagyományos FIT moduláris panelek minden elismert tulajdonságával rendelkezik.A két termék tetszés szerint összeköthető létrehozva egy egységes és esztétikus tetőfelületet. Az integrált SOLROOF rendszer esztétikáját a dedikált bádogos elemek egészítik ki, amelyek növelik a kivitelezés minőségét és a szerelés kényelmét.

 

 

BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS

Praktikus és kényelmes csomagolás.

A FIT tetőpanel két szabványos hosszúságban kapható: 1080 mm és 2040 mm, lehetővé téve a gyors és egyszerű szerelést, alacsony kapcsolódó költség mellett. Az ergonomikus csomagolás emellett megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

A termék betétdíjas palettán érkezik melynek díja 20.000 Ft+áfa/db. Ha sértetlenül visszajuttatják telephelyünkre az összeg visszajár.

 

 

 

 

SZÍNEK ÉS BEVONATOK

Szerelési útmutató videó