IZI moduláris cserepeslemez

IZI 500 x 500

IZI moduláris cserepeslemez

4.990Ft -tól, nettó | (6.337Ft Bruttó)

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategória: Címke:

(*Tegye listára, kattintson a kosár ikonra, adja meg adatait és küldjük Önnek egyedi ajánlatunkat a kiválasztott termékekre.)

Leírás

Az IZI® egy kétmodulos fémcserép, melynél a legapróbb részleteket is fi gyelembe véve alkottunk meg. Tökéletesen sima felülete szerény eleganciával és futurisztikus jellegével nyűgöz le. Időnek és múló trendeknek ellenálló tetőfedést képezve. Utánozhatatlan forma, egyszerű és gyors felhelyezés, kivételes tartósság, „Z” típusú borda, valamint ismétlődő szín és struktúra. Ezek az IZI®, előnyei, melyeket 55 év garancia igazol.

Szélesség és hosszúság is FIX!
A cserepeslemezek olyan tetősíkoknál használhatók, amelyek lejtése nem kisebb, mint 9° vagy (15%).

Az árak darab árak és minimum 50 táblától érvényesek.

Árak

izi árlista

Műszaki adatlap

IZI®

Szerelési videók

Termék jellemzők

 izi

IZI® modulárs cserepeslemezek

A tető teljes megjelenése nem csak a színből, az alakból, hanem a fény és az árnyék játékából áll. A termékünk létrehozásakor mindezen szempontokat fi gyelembe vettük. Mindezt azért tettük, hogy olyan tetőfedő anyagot hozzunk létre , amely ötvözi a legmagasabb esztétikát, funkcionalitást és tartósságot, valamint a biztonságot és a gyors felszerelést.

 

 modulárs cserepeslemezek izi

RÉSZLETEKBE MENŐ TÖKÉLETESSÉG

Hibátlan, precíz kivitelezés és tökéletes megjelenés.

 Moduláris cserepeslemezeink izi

MAGAS „Z” TÍPUSÚ BORDA

A “Z” bordázattal létrehozott áttörést jelentő profi lozási technológia, mély árnyékot képez a modulok között. Ennek köszönhetően a fedés egyedülálló, dinamikus formát mutat, minden megvilágítási körülmény mellett . A bordázat árnyéka nem csak a cserepeslemez megjelenését formálja, hanem mindenekelőtt a csavarokat és a lemezek közötti vízszintes illesztéseket kevésbé teszi láthatóvá. Ez nagymértékben befolyásolja a tetőfedés esztétikáját.

bp2 izi

ANTI-WAVE

Az ANTI-WAVE egy pontosan kialakított rögzítési bemélyedések a lemez azon pontjain, amelyek optimálisak a rögzítéshez. Ennek a megoldásnak az alapvető előnyei a következők: a rögzítés optimális telepítési helyének meghatározása, ƒ a síkfelület hullámzásának és feszültségének csökkentése. Nem kell gyalulni a léceket a tető lejtési szögéhez, ƒ a bemélyedések csökkentik a rögzítés láthatóságát, ƒ a bemélyedések alakja megkönnyíti a nedvesség eltávozását a rögzítési pontoknál.

bp2 Moduláris cserepeslemezeink

EASY LINK

EASY LINK: annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a négy egymást átfedő lemez illesztési helyén a lemezek kidomborodása, az IZI® moduláris cserepeslemeznek az alsó függőleges mintában sarokkivágása van. Ez lehetővé teszi, hogy ne találkozzon négy lemez egymáson az illesztési ponton, és biztosítja, hogy a fedési felület egy síkban fusson. Ezen kívül a szélső bordázatok speciálisan kialakított profi lja lehetővé teszik a lemezek tökéletes illesztését egymáshoz úgy, hogy ne legyen látható a toldás vonala.

bp2 izi

HOSSZANTI BORDÁK

Tökéletesen sima, hullámzás ellen védett felület.

MODULARITÁS

Gyors és egyszerű rögzítés alacsony költségek mellett.

 modulárs cserepeslemezek

IZI® LOOK 

Az ZET®Look moduláris cserepeslemezek a legmagasabb szintű esztétika, kompromisszumok nélkül. Ezek a fedések megkülönböztető tulajdonsága a tetőfelületen látható csavarok kiküszöbölése, ezért a felület kinézetét a rögzítő elemek vagy szerelési furatok nem csúfítják. A tetőfedőkkel együtt megalkotott összeszerelési rendszer a technológiai fejlődése ellenére nagyon egyszerű.

 izi

TORX típusú csavarok

TORX típusú csavarok (IZI® Roof, ZET® Roof), vagyis a kötőelemek kevésbé láthatóak aminek köszönhetően nagyobb esztétikát kölcsönöz a tetőnek.

 Moduláris cserepeslemezeink izi

Bevonatok és színek

Népszerű termékek

Legutóbbi termékeink

Termék hozzáadva a listához: