Hullám cserepeslemez Matt

SZINUSZOS_0019_RAL9005_MATT
SZINUSZOS_0018_RAL7016_MATT
SZINUSZOS_0017_RAL8017_MATT
SZINUSZOS_0016_RAL3009_MATT

Hullám cserepeslemez Matt

3.450Ft -tól, nettó | (4.382Ft Bruttó)

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címke:
  • 14 Ft

  Tábla darabszám számítás menete

  A végső árajánlatban minden esetben felfelé kerekítve számítjuk a táblák számát. Például ha 13,27 db táblára van szükség akkor az ajánlatban 14 db egész tábla fog szerepelni.

  Az árak 50 m²-től érvényesek, ezalatt egyszeri felár (5.000 Ft+áfa) 6.350 Ft fizetendő.

  A hullám cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, melyet leginkább a családi házak tetejének burkolásához választják, mivel a tetőre felrakva a hagyományos, cseréppel rakott tetőre hasonlít.

  FONTOS:

  • A lemezek hosszát /vízfolyás iránya/ minden esetben a vevő által kért egyedi hosszméretre gyártjuk. Szélesség FIX!
  • Antikondenzációs filc bevonattal is kérhető, melynek felára: 580 Ft+áfa/m².
  • Gyártás: min. 1-1,5 hét

(*Tegye listára, kattintson a kosár ikonra, adja meg adatait és küldjük Önnek egyedi ajánlatunkat a kiválasztott termékekre.)

Leírás

Felhasználása:

A cserepeslemez egyre inkább elterjedt nemcsak családi házak tetejére, de nagyobb ipari, gazdasági épületek tetőburkolásához is, mivel a tetőre felrakva a hagyományos, cseréppel rakott tetőre hasonlít és az igény szerinti hosszban gyártott cserepeslemezzel időt és energiát takarít meg, mivel egy darabban könnyen és gyorsan szerelhető a tetőlécekre. A cserepeslemez minden esetben horganyzott, színes acélból készül, súlya csekély, így könnyen és gyorsan szerelhető. Más tetőfedő anyagokhoz képest, csekély önsúlya (~ 4 kg/ m2) lehetővé teszi, hogy a meglévő tetőszerkezetet megtartva cseréljenek héjazatot az épületen, illetve új tetőszerkezet tervezésekor, kisebb keresztmetszetű teherviselő szaruzatot igényel. A cserepes lemezeket hosszában, akár toldás nélkül is beépítheti, így használata minimálisra csökkenti a beázás lehetőségét. A cserepeslemez tábla hosszát maximum 6 méterben javasoljuk megrendelni, mert az ennél hosszabb lemez könnyen sérül és nehéz vele dolgozni.

Szerelési útmutatót innen tudja letölteni.

Alkalmazása:

A cserepeslemezek olyan tetősíkoknál használhatók, amelyek lejtése nem kisebb, mint 9° vagy (15%).

Rendelhető színek és anyagvastagságok:

0,5 mm vtg.-ban elérhető RAL színek: RAL 1002, 1015, 3000, 3009, 3011, 5010, 6011, 6020, 7016, 7035, 8004, 8017, 9002, 9006, 9007.
0,5 mm vtg.-ban elérhető matt színek: RAL 3009, 7016, 8004, 8017, 9005.

Műszaki adatok és metszeti rajz:


Rendelés menete:

Megrendelést kizárólag személyesen vagy írásban emailben tudunk elfogadni, telefonon nem!

A megrendelésnek tartalmaznia kell a következőket:

 • Számlázási név, cím, telefonszám
 • Pontos szállítási cím (ha kérnek szállítást)
 • Termék neve
 • Termék színe RAL színkód szerint
 • Termék bevonata és vastagsága
 • A lemezek hosszúsága és darabszáma

Céges vásárlás esetén fordított adózással történik a számlázás a lemeztermékek esetében.
Ehhez szükséges dokumentumok:

 • kitöltött áfa nyilatkozat
 • aláírási címpéldány másolat
 • céges pecsét.

Ezek hiányában magánszemélyre tudjuk az áfás számlát kiállítani, ezt kérjük figyelembe venni.

Méretek:

A vevő kérésének megfelelően, minden lemezünket egyedi hosszméretre (vízfolyási irány) gyártjuk, cm pontossággal. A lemez szélessége fix, vagyis nem lehet rajta változtatni.

Gyártási határidő:

Megrendeléstől és az előleg beérkezésétől számított kb. 1-1,5 héten belül, amennyiben az alapanyag rendelkezésre áll a gyárban.

Fizetés:

Megrendeléskor a végösszeg 50%-át kérjük előlegként megfizetni, a fennmaradó összeget telephelyi átvétel esetén átvételkor, cégünk saját autójával történő kiszállítás esetén kiszállításkor kérjük rendezni. Halasztott fizetésre nincs lehetőség.
Kamionnal, részfuvarban történő helyszínre szállításkor a teljes összeget megrendeléskor előre ki kell fizetni!

Fizetni átutalással, vagy telephelyünkön készpénzben és bakkártyával is lehetséges!

Szállítás:

Szállításban tudunk segíteni akár az ország egész területén (100 m2 fölött).
Kiszállított termékek esetén a lepakolás nem része a szállítási díjnak. Kézi pakolás során mennyiségtől és mérettől függően 2-4 fő szükséges a sérülésmentes és biztonságos lerakodáshoz, hogy elkerülhető legyen a lemezek egymáson való csúszása, valamint elgörbülése, megsérülése.
Amennyiben a sofőr segítségét igénybe szeretnék venni, mennyiségtől függően egyszeri 2-6.000 Ft összeg helyben történő megfizetése szükséges. /Ezt kérjük előre jelezni/

Ha a megrendelt árut saját vagy bérelt eszközzel szállítja/szállíttatja el, kizárólag az arra megfelelő nyitott vagy nyitható raktérrel rendelkező szállító járműre vállaljuk az áru felrakását targoncával, nyitvatartási időn belül. Zárt, illetve dobozos gépjármű esetén kérjük hozzon magával a rakodáshoz segítséget, mert cégünk nem minden esetben tudja kivitelezni az időigényesebb pakolást.

Alátétfát és rögzítőeszközöket cégünk nem tud díjmentesen biztosítani!
Alátétfa díja 1.000 Ft+áfa/db.  /igény esetén elvihető, sérülésmentes visszajuttatás után az összeg teljes egészében visszafizetésre kerül/
Paletta betétdíja: 15.000 Ft+áfa/db  /igény esetén elvihető, sérülésmentes visszajuttatás után az összeg teljes egészében visszafizetésre kerül/

Kérjük a termékeket (szín, mennyiség, minőség) átvételkor minden esetben ellenőrizzék, távozás után reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Tárolás:

A lemezek a gyári csomagolásban nem tárolhatók a gyártás napjától számított két hétnél hosszabb ideig. Ennek lejárta után a csomagolásokat fel kell bontani, (amennyiben a termék védőfóliával védett, annak eltávolítása is szükséges), és a lemezek közé vékony választékot kell elhelyezni. A szakszerű tárolás teljes időtartama nem haladhatja meg a gyártás napjától számított 3 hónapot.

Népszerű termékek

Legutóbbi termékeink

Termék hozzáadva a listához: