T153 500 x 500
T153 Trapézlemez (Teherhordó) Horganyzott
T153 új profil metszet

T153 Trapézlemez (Teherhordó) Horganyzott

9.050 Ft -tól, nettó | (11.494 Ft Bruttó)

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Cikkszám: 47d1e990583c Kategóriák: , , , Címkék: ,

  Tábla darabszám számítás menete

  A végső árajánlatban minden esetben felfelé kerekítve számítjuk a táblák számát. Például ha 13,27 db táblára van szükség akkor az ajánlatban 14 db egész tábla fog szerepelni.

  Az árak 50 m²-től érvényesek, ezalatt egyszeri felár (5.000 Ft+áfa) 6.350 Ft fizetendő.

  Javasolt felhasználási terület:

  A 153-ös teherhordó trapézlemezünk nagy teherbírásának köszönhetően kiválóan alkalmas
  • emelet közötti födémnek
  • nagy fesztáv áthidalására
  • bennmaradó zsaluzatnak.

(*Tegye listára, kattintson a kosár ikonra, adja meg adatait és küldjük Önnek egyedi ajánlatunkat a kiválasztott termékekre.)
Kosár

Leírás

Nagy terhelhetőségű, magas szerkezeti profil. Kifejezetten az olyan szerkezetekben ajánlott, ahol a gerendák / tartóoszlopok között nagy az osztásköz. A lemezek hosszát minden esetben méretre gyártjuk. Az árak nettó árak és minimum 50 m²-től érvényesek.

T153 Trapézlemez (Teherhordó) ipari létesítményeknél, bennmaradó zsaluzatnak, nagyobb fesztávok alátámasztás nélküli áthidalásakor alkalmazott magas profilú teherhordó trapézlemezek.

Lapos és alacsony hajlású tetők kialakítására, az évtizedek során több, innovatív megoldást dolgoztak ki az építőiparban. Ezekhez nyújtunk praktikus tartószerkezeti elemeket.

Fehér színben is elérhető ezen termékünk.

Felhasználhatósága

Száraz építésű zárófödémek szerelése esetén, elsődleges teherhordó szerepet tölt be. A rétegrend kialakításában a lemezprofil felett hő és vízszigetelést alakítanak ki.

T153 Trapézlemez (Teherhordó) Közbenső- és ún. hideg zárófödémek kialakításánál, a kiön- tött vasbeton szerkezet kellő megszilárdulásáig a megfelelő teherviselő réteg szerepét töltheti be. A beton megszilárdulá- sát követően ugyan a tartószerkezeti tervezők többnyire nem számolnak vele, de az így kialakult öszvérszerkezetben további teherbírási tartalékok keletkeznek. A kivitelezés során a teher- hordó trapézlemezek „pozitív”, vagy „negatív” elhelyezése is lehetséges. Nagy teherbírásuk, kis önsúlyuk és az igény szerint elkészített gyártási hosszúságuk gazdaságos, testreszabott lehetőséget biztosítanak a beruházók és a kivitelők számára egyaránt.

Gyors szerelésének és felület folytonosságának köszönhetően több szakági munkarész párhuzamosan jelen lehet a kivitelezés során, míg a lemezek alsó síkja nem igényel további kezelést így, akár látszó felületként is kialakítható.

Geometriai sajátosságai lehetővé teszik nagy fesztávok (akár 7 méter) áthidalását is. A lemezeket hossz és oldal irányban toldással, együtt dolgozását csavaros rögzítéssel kell kialakítani, azonban a magasbordás elemek teherbírásának meghatározását, statikai váz függvényében, minden esetben statikai tervezőre kell bízni.

A teherhordó trapézlemezek alátámasztási közeit minden esetben statikussal kell egyeztetni!

További információk

Szín

Anyagvastagság