stigma 500 x 500

STIGMA cserepeslemez Fényes

3.790 Ft -tól, nettó | (4.813 Ft Bruttó)

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címke:

  Tábla darabszám számítás menete

  A végső árajánlatban minden esetben felfelé kerekítve számítjuk a táblák számát. Például ha 13,27 db táblára van szükség akkor az ajánlatban 14 db egész tábla fog szerepelni.

  Az árak 50 m²-től érvényesek, ezalatt egyszeri felár (5.000 Ft+áfa) 6.350 Ft fizetendő.

  A hódfarkú cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, melyet leginkább a családi házak tetejének burkolásához választják, mivel a tetőre felrakva a hagyományos, cseréppel rakott tetőre hasonlít.

  A cserepeslemez minden esetben horganyzott, színes acélból készül, súlya csekély, így könnyen és gyorsan szerelhető.

  FONTOS:

  • A lemezek hosszát /vízfolyás iránya/ minden esetben a vevő által kért egyedi hosszméretre gyártjuk. Szélesség FIX!
  • Antikondenzációs filc bevonattal is kérhető, melynek felára: 490 Ft+áfa/m².
  • Gyártás: min. 1-1,5 hét

(*Tegye listára, kattintson a kosár ikonra, adja meg adatait és küldjük Önnek egyedi ajánlatunkat a kiválasztott termékekre.)
Kosár

Leírás

Az STIGMA cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, mivel horganyzott, színes acélból készül, így könnyű, gyorsan és egyszerűen szerelhető, mivel hosszúságát egyedi méretre gyártjuk. A lemezek hosszát /vízfolyás iránya/ minden esetben a vevő által kért egyedi hosszméretre gyártjuk.

A cserepeslemez egyre inkább elterjedt nemcsak családi házak tetejére, de nagyobb ipari, gazdasági épületek tetőburkolásához is, mert az igény szerinti hosszban gyártott cserepeslemezzel időt és energiát takarít meg, mivel egy darabban könnyen és gyorsan szerelhető a tetőlécekre. Tekintve, hogy elérhető áron, tetszőleges méretben és színben választható a trapézlemez, ezért nemcsak épületek tetjére, hanem kerti építmények, filagóriák, előtetők burkolásához is kedvelt termék.
A cserepeslemez tábla hosszát maximum 6 méterben javasoljuk megrendelni, mert az ennél hosszabb lemez könnyen sérül és nehéz vele dolgozni.

Szélesség FIX!
A cserepeslemezek olyan tetősíkoknál használhatók, amelyek lejtése nem kisebb, mint 9° vagy (15%).

Az árak m² árak és 50 m²-től érvényesek, ezalatt egyszeri 5000 Ft+áfa felár fizetendő.

Szimmetrikus szerelés

A STIGMA® cserepeslemezek felépítése lehetővé teszi bármilyen irányú szerelését (balról vagy jobbról).

 

cserepeslemezek stigma

3D VÁGÁS, előregyártott szerelőfuratok

Az STIGMA® fém cserepeslemezeket a hullámformájának alakja szerint vágjuk le, melynek köszönhetően a lapok vízszintes illesztései-toldásai láthatatlanok maradnak. Az STIGMA® 30 mm valamint 40 mm mintamaggaságú cserepeslemezeinket a gyártás során szerelőfuratokkal látunk el.

stigma bp2