lambda fit 1
LAMBDA_20_DJI_0117-2-2
LAMBDA_20_DJI_0194
Lambda szerelés
Lambda szerelés 2
lambda házon
lambda fit 1
lambda fit 2
lambda fit 3
lambda fit csomagolás
lambda fit csomagolás 2
lambda fit csomagolás 3

Modulásris előkorcolt tetőlemez – Lambda FIT

3.950 Ft -tól, nettó | (5.017 Ft Bruttó)

Availability: Engedélyezett utánrendelésre Kategóriák: , Címke:
  • Fix 2 méret: 

    • 1.080 mm
    • 2.040 mm

    50db/csomag


(*Tegye listára, kattintson a kosár ikonra, adja meg adatait és küldjük Önnek egyedi ajánlatunkat a kiválasztott termékekre.)
Kosár

Leírás

FIT Moduláris előkorcolt tetőlemez a legújabb termék a kínálatunkban. 

Miközben modern megoldásokat alkalmaz, mégis a múltra utal. Megjelenése a sok évvel ezelőtti klasszikus tetőkre emlékeztet, melyeken a lemezeket, akárcsak a FIT paneleket, függőlegesen, váltakozva illesztették egymáshoz, ami egyedülálló vizuális hatást kelt. Ezenkívül a bepattanó zár technológia olyan vizuális hatást tesz lehetővé, mint egy hagyományosan meghajlított korc esetén.

 

FONTOS! Minimális rendelési mennyiség: 32db!

 

MŰSZAKI ADATOK

 

MODULARITÁS

Korszerűség, hatékonyság, funkcionalitás.

A moduláris előkorcolt tetőlemez felépítésének számos előnye van – jelentősen felgyorsítja a szerelést, egyszerűbb szállítást tesz lehetővé és a szabadalmaztatott csatlakozórendszerek megkönnyítik a tetőfedők munkáját. További előnye a hagyományos tetőfedő anyagokhoz kapcsolódó vizuális hatás.

MICRO RIB

A tökéletes kidolgozás a magas esztétikában tükröződik.

Sima felület vagy MICRO RIB hosszanti profilozás a panel teljes felületén, amely minimalizálja a hullámosodás lehetőségét.

SEAL PROTECT

További védelem a változékony időjárási viszonyok ellen.

A gyártás során egy speciális tömítőanyagot préselnek be a lemez hajtásába. Jellemző rá nagyfokú rugalmasság és a változó időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képesség.

 

BEND LOCK

A legújabb technológia a kifogástalan tető megjelenéséért.

A műszaki megoldás, amelynek célja a panelt a tetőeresz részénél visszahajtása a vágott él elrejtése és a csavarok szerelésének szükségességének kiküszöbölése érdekében. Azonkívül a BEND LOCKalsó behajtása ferdén van vágva, ami megkönnyíti a panelek vezetését és összekapcsolását a hosszuk mentén.

 

 

EASY LINK

A moduláris előkorcolt tetőlemezek úgy illeszkednek egymáshoz mint még eddig soha korábban.

A szabadalmaztatott megoldás lényege a dombornyomás sarkának kivágása a három lemezréteg átfedésének elkerülése céljából az illesztési ponton. Ezen kívül a szélső bordázatok speciálisan kialakított profilja lehetővé teszik a lemezek tökéletes illesztését látható hosszanti összekapcsolások nélkül.

 

 

BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS

Praktikus és kényelmes csomagolás.

A FIT tetőpanel két szabványos hosszúságban kapható: 1080 mm és 2040 mm, lehetővé téve a gyors és egyszerű szerelést, alacsony kapcsolódó költség mellett. Az ergonomikus csomagolás emellett megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

A termék betétdíjas palettán érkezik melynek díja 20.000 Ft+áfa/db. Ha sértetlenül visszajuttatják telephelyünkre az összeg visszajár.

 

lambda fit csomagolás 3 lambda fit csomagolás 2 lambda fit csomagolás

 

 

SZÍNEK ÉS BEVONATOK

Szerelési útmutató videó